Premium

Claeys Premium Insurances

Iedereen is uniek. Elke situatie is anders. Waarom dan genoegen nemen met een standaard product?

Claeys Premium Insurances kiest resoluut voor maatwerk. We bieden formules en oplossingen die perfect afgestemd zijn op uw persoonlijke situatie. Keer op keer gaan we op zoek naar de meest optimale dekking van uw kostbaarheden. Straffer zelfs: indien nodig creëren we zélf het verzekeringsproduct dat u nodig hebt. Hiervoor kan Group Claeys een beroep doen op de expertise van gespecialiseerde binnen- en buitenlandse verzekeringsmaatschappijen.

cars-afbeelding

Auto's & Collecties

VOORWAARDEN DIE AL EVEN EXCLUSIEF ZIJN ALS UW WAGEN

Marktleider in het verzekeren van exclusieve wagens en oldtimers.

 

U bent eigenaar van een Bentley of van een legendarische Aston Martin?
Wij bieden u de compleetste verzekeringsformule en maximale bescherming.

Indien gewenst met wereldwijde dekking, zelfs van transport. Ook voor rallywagens hebben wij unieke polissen.

Zoute Grand Prix® kiest voor de exclusieve verzekeringsformules van CHUBB en voor Claeys Premium Insurances.
<<< Bekijk hier (klik) ook enkele video’s >>>

Verder is GROUP CLAEYS ook trotse partner van de rally’s Sotogrande Grand Prix, Marie Claire Zoute Rally en Le Grand Tour.

hobby-square

BOTEN & JACHTEN

EXCLUSIEF PLEZIER VERDIENT EEN EXCLUSIEVE BESCHERMING

U beleeft de fijnste momenten aan boord van een pleziervaartuig, jacht of superjacht? Claeys Premium Insurances is een veilige haven voor uw plezier.

Want niet alleen uw vaartuig wordt verzekerd. Ook aan de opvarenden wordt gedacht. En aan de inboedel. Zelfs een eventuele ziekte van de schipper wordt gepast en professioneel opgevangen. Wat er ook gebeurt, uw gemoedsrust is op elk vlak verzekerd.

woning-square-1

Huizen & Inboedel

TOTALE BESCHERMING: VERZIN HET, EN WE VERZEKEREN HET

Uw woning is zoveel meer dan vier muren met een dak erop. Dat geldt ook voor onze polissen. Want die verzekeren werkelijk alles: uw woning (privé of tweede verblijf), de complete inboedel, zelfs uw kunstcollecties of andere kostbare verzamelingen.

En of het nu gaat om uw privé-woning of om uw tweede verblijf, al dan niet in het buitenland, wij bieden altijd de meest aangewezen bescherming en hebben alle expertise in huis om alles correct te verzekeren.

Maar gewoon goed is niet goed genoeg. Wist u dat wij zelfs de inhoud van uw reiskoffer die u op reis meeneemt, opnemen in de polis van uw woningverzekering? We bekijken de zaken echt heel breed. En gaan steeds verder om uw bezittingen op maat te kunnen beschermen.

juwelen-square-2

Juwelen

ONZE POLISSEN STAAN U OP HET LIJF GESCHREVEN. LETTERLIJK.

Wie van juwelen houdt, wil ze ook kunnen dragen. Waar en wanneer ook. Zonder zich zorgen te maken over verlies, diefstal of beschadiging.

Zelfs als u op reis gaat en een uitgebreide collectie juwelen meeneemt, mag u op beide oren slapen: elk stuk is gedekt en wordt correct vergoed.

art-square

Kunst

Kunst verzekeren. Dat is een kunst.

U omringt zich met werken van uw favoriete kunstenaars? Dan wilt u ze natuurlijk optimaal beschermen. Overal en op elk moment. Wij zorgen voor een 100% sluitende dekking. Wist u bijvoorbeeld dat nieuwe aankopen van kunstwerken in binnen- en buitenland meteen opgenomen worden in uw bestaande polis, inclusief het transport naar u thuis? Of als een reeds verzekerd kunstwerk door schade een deel van zijn waarde verliest: onze polissen dekken zowel de restauratiekosten als een mogelijk waardeverlies. Niets wordt aan het toeval overgelaten.

OFFERTE AUTOVERZEKERING